ОБУКА МЛАДИХ ВОЗАЧА

За 13 ученика Гимназије у Ивањици који су у 2017. години стекли возачку дозволу у четвртак 23.11.2017. године у Националној возачкој академији НАВАК (општина Пећинци) са почетком у 9.30 биће организована Обука младих возача.

НАВАК – Национална возачка академија, прва школа безбедне вожње у Србији, институција која учи младе возаче како да препознају опасност на путу, како да је избегну или, у најгорем случају, како да умањите последице.
На бази најбољих европских искустава, али и вишегодишњих истраживања опасности на путевима Балкана, развијени су посебни програми убрзаног стицања драгоценог искуства и знања које чува живот. Кроз низ практичних вежби на нашем полигону, које се изводе вожњом реалним брзинама, упознаћете границе сопствених способности и разумети да само 10 км/х више може да значи разлику између живота и смрти.
У пратњи професионалних тренера, проћи ћете и кроз симулатор чеоног судара, симулатор превртања, али и тестирати брзину својих реакција на специјалном тренажеру за возаче Формуле 1. Видећете и лично пробати све оно што у саобраћају представља највећу опасност и научити како да је избегнете.

Најважније поставке тренинга:

• Комплетан програм одржава се на специјализованим полигонима, са затвореним салама за предавања и асфалтним стазама
• Тренинг се обавља на школским возилима па нема потребе за ангажовањем возила клијента
• После завршене обуке издаје се сертификат

Оставите одговор