Stipendija IT Academy za 25 učenika generacije

Lepe vesti za najuspešnije maturante koji su se ove godine okitili titulom đaka generacije. ITAcademy https://www.it-akademija.com u saradnji sa Fondacijom Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića dodeliće 25 besplatnih školovanja za đake generacije iz Srbije i Republike Srpske.

Prijava za besplatno školovanje otvorena do 15. jula 

Svi zainteresovani đaci generacije treba da pošalju svoje prijavu najkasnije do 15. jula , a potom će stručna komisija na osnovu motivacionih pisama doneti odluku ko će biti nagrađen
besplatnim školovanjem. Oni koji žele besplatno jednogodišnje školovanje na ITAcademy  https://www.it-akademija.com  treba da napišu motivaciono pismo, u kojem će objasniti zašto žele da upišu neki od programa, a oni najinspirativniji i najubedljiviji biće nagrađeni. Imena pobednika biće objavljena 30. jula na ovoj stranici https://www.it-akademija.com/akcija/itacademy-stipendije/  a svečana dodela besplatnih školovanja biće održana 5. septembra od 17 časova na Belom dvoru.

Školovanje za najtraženija IT zanimanja:

Najuspešniji maturanti moći će da biraju program na ITAcademy, a školovaće se online, putem najsavremenije Distance Learning platforme za učenje na daljinu. Polaznici na ITAcademy mogu da se školuju na šest različitih odseka, koji sadrže ukupno 30 programa. Na njima je da odaberu oblast u kojoj se najbolje snalaze – Programiranje, Dizajn , IT business, administracija, 3D dizajn i AutoCAD i Mobile Development. ITAcademy, pored toga što svojim polaznicima obezbeđuje znanja i veštine za neka od najplaćenijih zanimanja današnjice, omogućava im i polaganje za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata, kao što su Oracle, Cisco, Zend PHP i mnogi drugi. Prošle godine je među đacima generacije koji su osvojili besplatno školovanje vladalo veliko interesovanje za oblast programiranja. Svojim zalaganjem i redovnim radom naučili su šta radi web programer i stekli primenljiva znanja koja mogu da iskoriste u daljem školovanju ili primene u svom budućem poslu.

Оставите одговор