КАРАВАН „ДУХ МЛАДОСТИ“ 2017.

У среду 27.09.2017. године, у периоду од 16 до 20 часова, на Тргу испред Дома културе ће бити одржан Караван „Дух младости“ у организацији Општине Ивањица, а преко пројекта, које је финансијски подржало Министарство просвете, науке и технолошког развоја РС, у партнерству са Министарством омладине и спорта РС, Привредном комором Србије, Универзитетом у Београду, Факултетом спорта и физичког здравља, Савезом студената Београда.

Основни циљеви пројекта каравана „Дух младости“ у Србији су промоција дуалног образовања, предузетништва, промоција спорта (вежбања), активизма младих, волонтеризма, као и умрежавања младих.

Активности које ће бити одржане у оквиру овог догађаја су: трибине на теме горе поменутих области, такмичења у знању, квизови, такмичење у малом фудбалу и кошарци на монтажним теренима на Тргу, такмичење у броју урађених згибова у тзв. Згиб зони, где општина/град са највише урађених згибова добија средства за реконструкцију једног дечјег игралишта или спортског терена.

Догађај ће отворити председник општине Ивањица у присуству званичника из горе поменутих министарстава и партнерских институција/организација.

У случају лоших временских услова планирани догађај ће бити одржан у хали ОШ „Кирило Савић“ у Црњеву.

Позивамо све младе Општине Ивањица да узму учешће на овом догађају.

Извор: Канцеларија за младе општине Ивањица.

Оставите одговор