ПРИЈАВА ЗА УПИС ЗА СПОРТСКО ОДЕЉЕЊЕ

Гимназија у Ивањици уписује другу генерацију ученика осмих разреда обдарених за спорт.

Предност образовања у овом специјализованом одељењу је у томе што је број ученика ограничен на 20, и што омогућава ефикаснији рад на часовима, а применом савремених технологија ученицима ће бити омогућено да прате наставу на даљину када су на клупским или репрезентативним припремама и такмичењима током школске године. У овом одељењу се ученици деле у групе, тако да један професор ради са највише 10 ученика.

ДА БИ КОНКУРИСАЛИ ЗА ОВО ОДЕЉЕЊЕ УЧЕНИЦИ МОРАЈУ БИТИ ЧЛАНОВИ НЕКОГ СПОРТСКОГ КЛУБА, СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ИЛИ СПОРТСКОГ УДРУЖЕЊА.

ЗА УПИС У СПОРТСКО ОДЕЉЕЊЕ УЧЕНИЦИ НЕМАЈУ ПРИЈЕМНИ ИСПИТ, већ се рангирају према успеху у школи, бодовима на Завршном испиту и бодовима на основу остварених резултата на спортским такмичењима

Пријављивање ученика и подношење спортске документације обавиће се од четвртка 8. јуна до суботе 10. јуна 2023. године, од 8 до 16 часова у Гимназији.

Образац за попуњавање спортске документације може се преузети са сајта Гимназије или ученици могу непосредно доласком у Гимназију,

После завршене Гимназије ученици спортског одељења могу се уписати у било коју вишу школу или факултет.

Оставите одговор