ПРИЈЕМНИ ИСПИТ ЗА УПИС У ИТ СМЕР – ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Пријемни испит за упис у одељење ученика са посебним способностима за рачунарство и информатику (ИТ СМЕР)  одржава се у суботу 20.5.2023. године у Гимназији у Ивањици са почетком у 10 часова и траје до 12 часова (120 минута). У школу доћи најкасније у 9.15 часова (и раније).

На огласној табли школе биће спискови ученика по учионицама  које треба погледати приликом доласка. Пре уласка у учионице биће обављена прозивка у 9.30 часова.

ВАЖНО! Обавезно са собом понети ЂАЧКУ КЊИЖИЦУ  са овереном фотографијом.

Дозвољен прибор: обична оловка, гумица, хемијска оловка, лењири, троуглови, шестар и калкулатор са основним рачунским операцијама. Не може се користити калкулатор на мобилном телефону. Употреба мобилних телефона на испиту је најстроже забрањена.

Ученици могу понети флашицу воде.

Тест се ради обичном оловком, али се на крају ОБАВЕЗНО све мора прећи ХЕМИЈСКОМ ОЛОВКОМ. Одговори који су написани графитном оловком неће бити признати, као ни одговори који су прецртавани. Коначне одговоре и поступак писати хемијском оловком.

Прелиминарни резултати пријемног испита биће објављени на порталу МСШ  (Моја средња школаhttps://mojasrednjaskola.gov.rs

Поштовани будући гимназијалци, СРЕЋНО!

Оставите одговор